pewag skogsband för bättre grepp och maximalt markskydd

Skogband garanterar ett säkert fäste och maximalt markskydd vid användning inom skogsbruket

Skogsproffs behöver säkerhet och ett starkt fäste i oländig terräng, men alla har olika krav och driftsförhållanden. Av denna anledning erbjuder pewag olika produktvarianter av skogsband. Nu är frågan: Vilket band passar bäst för vilket användningsområde och underlag?


För att hjälpa dig att välja rätt band har vi listat våra 5 skogsband i en jämförande tabell. Oavsett om det är mjuk eller hård mark, platt eller brant terräng, snö och lera – vi har rätt lösning för ditt skogsbruk:

pewag bluetrack perfekt är idealisk för tunga insatser i klippig och brant terräng. Den innovativa infästningen av smidda broddar garanterar extra grepp.

pewag bluetrack duro är ett universellt användbart allroundband för standardkrav inom skogsbranschen och kan därför användas på en mängd olika markförhållanden. Genom den breda kontaktytan och de rundade kanterna skonas markytan avsevärt.

pewag bluetrack flow är skogsbandet för användning i lättare terräng och på känsligt underlag. Bandet har utformats så att både däcken och terrängen skonas på bästa möjliga sätt och så att optimalt grepp uppnås. Bandets breda kontaktyta förhindrar att maskinen sjunker ner, framför allt på mjuk mark.

pewag bluetrack flow perfekt är ett kombinationsband som förenar de bästa traktions- och markskyddsegenskaperna i ett band. Bandet är en kombination mellan bluetrack flow och bluetrack perfekt och anpassar sig därmed perfekt efter de olika förhållandena i skogen. Bandet kan användas universellt på alla underlag.

pewag bluetrack flow wide är särskilt skonsamt mot mark och däck samt stabilt tack vare den breda kontaktytan och står för maximalt markskydd. Skogsbandet är särskilt lämpligt för sensibla och känsliga underlag, eftersom den större kontaktytan förhindrar att maskinen sjunker ner – till och med vid tunga laster.

 

För mer säkerhet i skogen – pewags skogsprodukter!

 

Vi ger dig gärna råd och hjälper dig att välja rätt skogsprodukt. Skriv ett e-postmeddelande till pewagsweden(at)pewag.com eller ring vår kundtjänst på 0300-711 00

Mer information om våra skogsprodukter.