pewag forstgrip-kedjor för säkert fäste i skogen

Innovativa gripelement möjliggör maximalt grepp för alla användningsområden och underlag

och effektivt arbete. pewag-kedjor för skogsmaskiner garanterar optimalt grepp inom alla användningsområden, har en längre livslängd än konventionella skogskedjor och har en hög självrensande effekt. Med pewag forstgrip är skogsproffs alltid säkra när de arbetar i skogen.

Våra pewag-skogskedjor ger 5 centrala fördelar:

  • Förbättrat grepp och ökad stabilitet tack vare innovativa gripelement
  • Längre livslängd tack vare pewag-specialstålet TitanGrip®
  • Optimal anpassning av kedjan till däcket med hjälp av justeringselement
  • Vridsäkringen förhindrar skador på däcket
  • Hög självrensande effekt

 

pewags skogskedjor garanterar optimalt grepp och förbättrad stabilitet inom olika användningsområden. Varje kedja har individuella gripelement som ger maximalt traktion på olika underlag. I synnerhet den av pewag patenterade, sneda broddplaceringen erbjuder en avsevärd fördel i oländig terräng och skyddar människa och maskin.

Kombinationen av högkvalitativa material och den speciella produktionsprocessen gör pewag forstgrip-kedjorna till vad de är. Det speciellt utvecklade pewag-specialstålet TitanGrip® och den beprövade härdningsprocessen garanterar en längre livslängd jämfört med konventionella  skogskedjor.

Med hjälp av justeringselement kan pewag forstgrip-kedjorna enkelt och snabbt anpassas till däcket. Dessutom levereras kedjorna med reservdelar så att enkla reparationer kan utföras vid arbete i skogen. Detta förhindrar att maskinen står still och sparar tid och pengar för användaren.

Alla pewag-skogskedjor har en integrerad vridsäkring som håller kedjan och särskilt de upprättstående länkarna med broddarna stabila. Detta förhindrar att broddarna vrids mot däcket och skadar däcket. Dessutom tappar inte maskinen grepp eftersom broddarna på ett tillförlitligt sätt griper i marken. Denna vridsäkring är unik för pewag och skiljer våra forstgrip kedjor från andra  skogskedjor.

Dessutom har pewag forstgrip -kedjor en hög självrensande effekt. Grovmaskiga kedjenät avlägsnar enkelt smuts, lera och snö när maskinen rör sig.

För mer säkerhet i skogen – pewags skogsprodukter!

 

Vi ger dig gärna råd och hjälper dig att välja rätt skogsprodukt. Skriv ett e-postmeddelande till pewagsweden(at)pewag.com eller ring vår kundtjänst på 0300-711 00

Mer information om våra skogsprodukter.