Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster med hög kvalitet. Genom att använda våra tjänster godkänner du att vi använder cookies. För mer information, se vår sekretesspolicy.

bluetrack combitrack

Den österrikiska premiumtillverkaren pewag är sedan två år tillbaka fullsortimentsleverantör av band och kedjor till skogsmaskiner. Under Elmia Wood i Jönköping den 7–10 juni presenterar pewag hela sitt sortiment, inklusive nya bluetrack combitrack.


pewag är sedan flera år tillbaka välkänt i Norden för sina kedjor med hög prestanda och kvalitet. När bluetrack lanserades 2015 utökades sortimentet med lika högkvalitativa band. Såväl banden som kedjorna är till 100 procent tillverkade i Europa, något som gör pewag unik i branschen.
– Vi erbjuder ett komplett utbud av produkter inom skogsbruk. Bland annat banden bluetrack, de välkända skogskedjorna och redskapskedjorna för transporter, säger Maria Köck, General Manage,  Snow and Traction Chains.
När pewag bluetrack lanserades i Norden kom den i tre modeller:

•   pewag bluetrack perfekt som är utformat för att klara extremt tuffa förhållanden. Bandet är speciellt utvecklat för stenig och brant terräng. Bandplattans utformning ger optimalt grepp och motverkar risken att det fastnar snö och lera mellan däcken och bandet.


•  pewag bluetrack duro är ett universellt allroundband som med sin breda yta och rundade kanter skonar underlaget. Det är ett band som passar perfekt för standardinsatser inom skogssektorn. Ger optimalt grepp oavsett underlag.


• pewag bluetrack flow som är särskilt konstruerat för användning i lätt terräng och på känsliga underlag. Den breda täckningen hindrar maskinen från att sjunka i mjuk mark och skyddar däcken från vassa stenar och stubbar.

De tre modellerna har nu kompletterats med nya pewag bluetrack combitrack som är en kombination mellan bluetrack flow och bluetrack perfekt, anpassad för flera olika förhållanden. Samtliga modeller finns att se i pewags monter på Elmia Wood.

– pewag har även ett bra och nära samarbete med maskin- och däcktillverkare, vilket gör att vi alltid är uppdaterade vad gäller nya produkter och ny teknik. På så sätt kan vi utveckla våra produkter därefter.


News Selectionpewag Archive

Recent News

2017

2016

2015

2014